14.11.2022

Владимир Спасов - прокурист на "М+С Хидравлик" АД е "Мениджър на годината" в 15-ото юбилейно издание на конкурса.

СТАРА ПЛАНИНА ХОЛД АД с радост и удовлетворение съобщава, че на 10 ноември 2022 година прокуристът на „М+С Хидравлик“ АД - Владимир Спасов, беше удостоен с най-високото отличие в 15-то юбилейно издание на единствения по рода си конкурс в България за висши мениджърски постижения „Мениджър на годината“. Отличието беше връчено от Президента на Република България Румен Радев, под чийто патронаж се провежда инициативата.

„М+С Хидравлик“ АД – част от Групата на СТАРА ПЛАНИНА ХОЛД АД е лидер в световната хидравлика, водещ производител на хидравлични мотори, хидростатични сервоуправления, спирачки, клапани и аксесоари за тях, с 15 % дял в световния пазар на орбитални хидравлични мотори. Компанията има развита дистрибуторска мрежа, стратегически позиционирана в 45 държави на 6 континента. Инженеринговите (иновативните) хидравлични решения намират приложение във всички сектори на съвременната индустрия.

Ръководството на СТАРА ПЛАНИНА ХОЛД АД споделя това най-високо признание за отличния професионализъм и отговорна работа на целия екип на компанията и изразява своята увереност, че устойчивото прилагане на най-добрите корпоративни, управленски и социални политики и практики ще продължи да бъде в основата на успеха на отговорния български бизнес.